Veroilmoitus Vantaa ja Hyvinkää. Laskentapalvelu Mikkola Oy hoitaa veroilmoituksen tekemisen asianmukaisesti ja ajallaan.

Yrityksen veroilmoituksen tekeminen Vantaa ja Hyvinkää


Yrityksen veroilmoituksen tekeminen on tärkeää hoitaa huolella. Kun ulkoistat sen osaavalle tilitoimistolle, saat parhaimman mahdollisen hyödyn ja voit luottaa, että veroilmoitus on tehty asianmukaisesti ja ajallaan. LASKENTAPALVELU Mikkola Oy on erikoistunut 5–10 hengen yrityksiin Vantaalla, Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä. Ulkoista yrityksen veroilmoituksen tekeminen meille ja laitamme verotuksesi kohdilleen!

Kausiveroilmoitus

Kausiveroilmoitus on pakollinen seuraaville yrityksille: arvonlisäverovelvolliset, säännöllisesti palkkaa maksavat, satunnaisesti palkkoja maksaneet. Myös silloin, kun on peritty ennakonpidätyksiä tai lähdeveroja, on kausiveroilmoitus annettava. Kausiveroilmoitus voidaan lähettää sähköisesti, jolloin sähköinen kirjanpito tekee kaikesta helppoa. Me laadimme kausiveroilmoituksen ajoissa ja oikeaoppisesti puolestasi.

Tilinpäätökset

Tilinpäätökset ja vuosiraportit tehdään tilikauden lopuksi. Tilinpäätöksessä käytetään kirjanpidosta saatavia tietoja ja siihen kuuluvat tuloslaskelma, tase, päivä- ja pääkirjat sekä muuta aineistoa.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta kannattaa ulkoistaa useasta syystä. Useat työehtosopimukset ovat keskenään erilaisia ja palkanlaskenta vaatii näiden osaamista, lisäksi ylityölisät, vapaapäivien lisät, pekkaset ja muut palkanlaskentaan vaikuttavat tekijät vaativat erikoisosaamista. Ammattilaisen hoitama palkanlaskenta tulee halvemmaksi, kuin yrittäjän joka kuukausi itse tekemä, tunteja nielevä selvitys. Kun ulkoistat kirjanpitosi meille, hoidamme myös palkanlaskennan tehtävät. Voit luottaa siihen, että palkat maksetaan oikein ja aina ajallaan.

Palkkojen vuosi-ilmoitukset

Palkkojen vuosi-ilmoitukset tulee yrittäjän toimittaa verohallinnolle vuosittain. Selvityksen verohallinnolle tulee sisältää ilmoitus maksetuista palkoista ja muista suorituksista. Kerran vuodessa annettava vuosi-ilmoitus voidaan myös antaa sähköisesti. Ulkoistamalla palkanlaskennan meille, säästät aikaa, rahaa ja työntunteja.

Verotus kuntoon

Ota yhteyttä jo tänään ja hoidetaan verotusasiat kuntoon. Yrityksen veroilmoituksen tekeminen, erilaiset raportit ja kausi-ilmoitukset nielevät liikaa yrittäjän tunteja, kun ulkoistamalla saadaan selvää säästöä rahassa, ajassa ja hermoissa. Olemme erikoistuneet 5–10 henkilön yrityksiin Vantaalla, Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä.

Lue myös muista palveluistamme: