Veroilmoitus Vantaa ja Hyvinkää. Laskentapalvelu Mikkola Oy hoitaa veroilmoituksen tekemisen asianmukaisesti ja ajallaan.

Yrityksen veroilmoituksen tekeminen Vantaa ja Hyvinkää


Yrityksen veroilmoituksen tekeminen on tärkeää hoitaa huolella. Kun ulkoistat sen osaavalle tilitoimistolle, saat parhaimman mahdollisen hyödyn ja voit luottaa, että veroilmoitus on tehty asianmukaisesti ja ajallaan. LASKENTAPALVELU Mikkola Oy on erikoistunut 1–10 hengen yrityksiin Vantaalla, Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä. Ulkoista yrityksen veroilmoituksen tekeminen meille ja laitamme verotuksesi kohdilleen!

Veroilmoitus oma-aloitteisista veroista

Veroilmoitus oma-aloitteisista veroista on pakollinen  arvonlisäverovelvollisille yrityksille.  Myös silloin, kun on peritty ennakonpidätyksiä esimerkiksi osingoista, on veroilmoitus oma-aloitteisista veroista annettava. Veroilmoitus oma-aloitteisista veroista lähetetään sähköisesti, jolloin sähköinen kirjanpito tekee kaikesta helppoa. Me laadimme veroilmoitukset ajoissa ja oikeaoppisesti puolestasi.

Tilinpäätökset

Tilinpäätökset ja vuosiraportit tehdään tilikauden lopuksi. Tilinpäätöksessä käytetään kirjanpidosta saatavia tietoja ja siihen kuuluvat tuloslaskelma, tase, päivä- ja pääkirjat sekä muuta aineistoa.

Palkanlaskenta ja ilmoitukset tulorekisteriin

Palkanlaskenta kannattaa ulkoistaa useasta syystä. Useat työehtosopimukset ovat keskenään erilaisia ja palkanlaskenta vaatii näiden osaamista, lisäksi ylityölisät, vapaapäivien lisät, pekkaset ja muut palkanlaskentaan vaikuttavat tekijät vaativat erikoisosaamista. Ammattilaisen hoitama palkanlaskenta tulee halvemmaksi, kuin yrittäjän joka kuukausi itse tekemä, tunteja nielevä selvitys. Kun ulkoistat kirjanpitosi meille, hoidamme myös palkanlaskennan tehtävät ja ilmoitukset tulorekisteriin. Voit luottaa siihen, että palkat lasketaan oikein, aina ajallaan ja ne myös ilmoitetaan tulorekisteriin oikein.

Osinkojen vuosi-ilmoitukset

Mikäli osakeyhtiö maksaa osinkoja, tulee vuosi-ilmoitus osingoista toimittaa verohallinnolle viimeistään seuraavan vuoden alussa.  Jokaisesta osingonjakopäätöksestä erikseen annettava vuosi-ilmoitus on suositeltavaa antaa sähköisesti. Huolehdimme asiakkaidemme osinkojen vuosi-ilmoitusten lähettämisestä. Neuvomme osingonjakopäätösten tekemisessä verotuksellisesti järkevällä tavalla ja avustamme tarvittaessa yhtiökokousten ja hallituksen kokousten pöytäkirjojen laadinnassa.  Näin saadaan varmistettua, että osinkojen verotuksessa ei tule negatiivisia yllätyksiä.

Verotus kuntoon

Ota yhteyttä jo tänään ja hoidetaan verotusasiat kuntoon. Yrityksen veroilmoituksen tekeminen, erilaiset raportit ja muut ilmoitukset viranomaisille nielevät liikaa yrittäjän tunteja, kun ulkoistamalla saadaan selvää säästöä rahassa, ajassa ja hermoissa. Olemme erikoistuneet 1–10 henkilön yrityksiin Vantaalla, Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä.

Lue myös muista palveluistamme: